Derfor er det viktig med lokalkjent megler

Med mål om å alltid kunne gi kundene våre mest mulig verdi og hjelpe dem der de befinner seg, er lokalkunnskap en urokkelig bærebjelke for oss i &Partners. Her er 4 grunner til hvorfor dette er nyttig for deg.

Presis markedsføring og prisantydning
Som lokalkjente har vi god førstehåndserfaring med det lokale boligmarkedet i form av prisutvikling, hva lignende boliger nylig har blitt solgt for og hva som karakteriserer potensielle kjøpere. Dette gir unike rettesnorer når det kommer til å skreddersy markedsføringen mot de riktige kjøperne og samtidig sette riktig prisantydning, noe som ofte lokker flere på visning.

Verdifulle nettverk
Skal man markedsføre mot den riktige kjøpergruppen, trenger man også riktig boligstylist, fotograf og til og med riktig håndverker for eventuelle utbedringer. Som lokalkjente sitter vi på verdifulle nettverk og inngående erfaring med dyktige samarbeidspartnere som vil bidra til å effektivisere prosessen og løfte markedsføringen. Vi er tett på de som er i boligbyttesituasjon, så vi har allerede etablert relasjoner med personer som vurderer å kjøpe bolig og hvilke andre som skal selge bolig.

Løfter frem område
Med god lokalkunnskap vet vi hva som gjør området unikt og hvilke fasiliteter som er interessante for potensielle kjøpere. Dette kan inkludere alt fra nærheten til gode skoler, offentlig transport, kulturliv, og rekreasjonsområder, til lokale fasiliteter som butikker og restauranter. Dette er nyttig for å treffe markedets relevante kjøpere, men også på visning i møte med potensielle innflyttere. Å møte en megler som kan gi gode svar på spørsmål om området, kan være avgjørende for om de velger å være med i budrunde.

Mer effektivt salg
I tillegg til at vi tilpasser markedsføringsstrategien etter erfaringer fra tidligere salg i område, har vi gjerne oversikt over potensielle kjøpere allerede før boligen går på markedet. Ofte er nettopp en av disse den perfekte kjøper, noe som kan effektivisere salgsprosessen og gi et godt salg. Da sparer du både tid og penger, og vi får enda en fornøyd kunde.